Advies & Service

Ons kleuradvies voor een betere uitstraling van uw woning zowel voor binnen als buiten.

Voor een professioneel kleuradvies van een schilder, bent u bij Draaijer de Woonprofessionals aan het goede adres. Wij weten als geen ander hoe belangrijk kleuren kunnen zijn in een woon- of bedrijfsruimte. De kleur van de muren en plafonds bepaalt immers voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Met de verandering van slechts enkele details of een aangepaste tint, kunt u al enorme verschillen in sfeer creëren, waardoor uw leefomgeving in een handomdraai kan worden omgetoverd.

Wanneer u een bepaalde sfeer wilt neerzetten, is het dus belangrijk om de tijd te nemen om de juiste kleuren te kiezen. Doordat lang niet iedereen het inzicht en de kennis heeft van kleuren, is het verstandig om kleuradvies van een ervaren schilder te vragen. Aan de hand van voorbeelden, kunnen wij dit kleuradvies voor u op maat verstrekken. In combinatie met verftechnisch advies, profiteert u bij onze schilder van een totaalpakket aan adviezen, die u kunt gebruiken om te realiseren wat u wenst.

Door zorgvuldig naar uw wensen te luisteren en te achterhalen naar welke sfeer u op zoek bent, kunnen wij het juiste resultaat behalen. Het kleuradvies dat u van onze schilder ontvangt, levert ongetwijfeld de sfeer in uw ruimte op die u in gedachten heeft. Maak snel een afspraak en laat u deskundig adviseren door één van onze gespecialiseerde medewerkers. Wij zijn iedere werkdag voor u bereikbaar en brengen met veel plezier een gedetailleerde offerte voor u uit en een klantgericht advies met betrekking tot de kleur in uw woning of bedrijfspand.

Het kiezen van kleuren voor schilderwerk vraagt nogal wat voorstellingsvermogen en fantasie. Schilders, architecten en kleuradviseurs kunnen dat prima aan de hand van kleurstalen maar voor opdrachtgevers en bewoners is het vaak eindeloos wikken en wegen. Want hoe pakt de gekozen kleurcombinatie in de praktijk uit? Ons kleuradviesprogramma kan hierbij uitkomst bieden.

Hiervoor wordt door ons een digitale foto gemaakt van het te schilderen project. Vervolgens worden de afzonderlijke onderdelen gemarkeerd en van nieuwe kleuren voorzien. Aan de hand van deze bewerkte foto’s kunnen wij u laten zien hoe het pand of complex er uit komt te zien in verschillende nieuwe kleurstellingen. En dat alles voor er een kwast aan te pas komt. Zo wordt de keuze een stuk eenvoudiger!