Welkom bij uw schildersbedrijf

Specialist in beglazing, binnen- en buitenschilderwerk.

Wij verzorgen uw schilderwerk binnen- en buiten, kunnen u begeleiden in de meerjarenplanning en geven kleur- en stijladviezen voor uw in- en exterieur. Goed uitgevoerd schilderwerk zorgt voor een mooie uitstraling van uw woning of bedrijfspand en voorkomt onverwachte onderhoudskosten in de toekomst. Bent u op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf met uitsluitend vakmensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

MEER OVER ONS

Onze diensten

Staat datgene wat u zoekt er niet bij? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Schilderwerk

Voor zowel de kleine als grote klussen zijn we u graag van dienst. Denk hierbij aan behangen of schilderen van u deur, raam of plafond of badkamer.

Glasservice

HR++ beglazing, figuurglas, letselwerend glas enz. Alle soorten kunnen we op maat leveren en vervangen. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Behangwerk

Wij leveren nagenoeg de gehele behangcollectie van Nederland. Denk hierbij aan de bekende merken zoals: Eijffinger, Onszelf, Arte, Flamant enz.

Buitenzonwering

Een uitgebreide collectie aan zonwering. Denk aan een Uitvalscherm, terrasoverkapping, screen of rolluik. Neem eens een kijkje in onze showroom in Twello.

Raamdecoratie

Op zoek naar de perfecte oplossing voor uw raam, kom voor advies, op maat gemaakt? Denk dan eens aan: plissés, shutters, jaloezieën of een duo-rolgordijn.

Houtrotherstel

Houtrot herstellen is werk dat doe je niet iedere dag, het is specialistisch werk, is dit niet aan u besteed? De schilder neemt graag dit werk uit handen.

Projecten

Een greep uit onze projecten, kijk ze gerust even door.

Op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf? neem dan vrijblijvend contact met ons op.