Behangwerk

Voor behangwerk staat een team van vakmensen voor u klaar!

U kunt via ons behang bestellen om zelf aan te brengen maar u kunt het natuurlijk ook door ons laten aanbrengen. We verzorgen al de denkbare soorten behang en wandbekledingen voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers.

Zo werken we regelmatig met het traditionele behang maar ook vinyl behang, foto behang, behang in hout-looks zoals bamboe behang, exclusieve wandbekleding op basis van textiel of vinyl en het glasweefsel of in de volksmond ook wel scan behang genoemd.

De laatste trend in wandbekleding is glasweefsel behang aanbrengen. Glasweefsel is van een hoogwaardige kwaliteit en heeft een speciale voorbehandeling ondergaan, hierdoor laat het zich zeer goed verwerken. Het is extra sterk en milieuvriendelijk en het kan zonder inweektijd op de wand worden aangebracht. Doordat het kleine gebreken in de ondergrond verbergt, zal het resultaat altijd perfect zijn. Glasweefsel is toepasbaar als ondergrond voor bijna elk type muurverf en verschillende andere verftechnieken.

Speciaal in het geval van nieuwbouw is glasweefsel een uitstekende keuze, omdat nieuwe muren de neiging hebben om tot zes jaar na de bouw nog te scheuren. Dit is voor glasweefsel veel minder problematisch omdat het scheuroverbruggend is. Ook kan het achteraf op een gescheurde muur vaak direct op de onderliggende laag worden geplakt. Neem een kijkje in onze winkel voor het uitgebreide assortiment aan behang en de vele soorten glasweefsel. Heeft u vragen? Onze vakmensen staan u graag te woord.

Voor vragen, neem contact met ons op